schermafbeelding-2016-10-10-om-15-17-24

Dian Lammens

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkende aan de sociale academie de Aemstelhorn te Amsterdam in 1983. Voorts heb ik de post HBO opleiding indicatiesteller gevolgd bij het STOC in Bunnik. In 2004 behaalde ik het post HBO diploma Human Resource Management op de Hogeschool Brabant.
Als maatschappelijk werkende ben ik werkzaam geweest in de crisisopvang en bij het Algemeen Maatschappelijk Werk Zeeuws Vlaanderen. Vanaf 1991 tot 2010 heb ik als indicatiesteller gewerkt bij respectievelijk de Indicatiecommissie voor Verzorgings- en Verpleeghuizen, het RIO en het huidige CIZ, met als aandachtsgebieden Ouderenzorg, Verzorging en Verpleging en Psychiatrie.

In 2006 ben ik mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie gestart. Naast het werk in mijn praktijk werk ik een dag per week in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner voor de GGZ,

In mijn persoonlijk ontwikkelingsproces heb ik de waardevolle effecten van lichaamswerk, Mindfulness en Compassie ervaren. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de samenhang tussen lichaam en geest en de psychotherapeutische aspecten van het lichaamswerk. Ik heb meerdere opleidingen op dit gebied gevolgd waaronder diverse massageopleidingen, de Postural Integration opleiding, diverse opleidingen in het kader van de aanvraag voor het ECP (European Certificate for Psychotherapy), de opleiding tot Somatic Experiencing Practioner, Interpersoonlijke psychotherapie, Kortdurende Interventies en de (erkende) opleiding tot Mindfulnesstrainer en trainer in Mindful Selfcompassion.
Ik ben aangesloten bij de stichting 1nP, een organisatie voor vrijgevestigde professionals in de GGZ.
Voorts ben ik aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP) en ben ik in het bezit van het Europees Certicikaat Psychotherapie (ECP houder).